Om oss

Kvalitet og seriøsitet

Askeland Bygg og Rehab AS ble stiftet i 2018, og er en liten tømrerbedrift med 4 ansatte. For oss er kvalitet og seriøsitet det viktigste i arbeidet med å sikre fornøyde kunder og gode prosjekter. Dette sikrer vi gjennom systematisk og ryddig arbeid sammen med gode samarbeidspartnere. Firmaet er sentralt godkjent, og vi er også godkjent som lærebedrift.

Systematisk og ryddig arbeid

Askeland Bygg og Rehab AS er forhandler i Byggfag-kjeden som primært praktiserer utførende arbeid, da med oppføring av nybygg, leiligheter og boliger, samt tilbygg, oppussing og rehabiliteringsprosjekter.

Vi har tett samarbeid med Byggfag Meland, som også er Byggfag-medlem og vår leverandør av trelast og byggevarer. Vi kan også levere produkter fra anerkjente leverandører på forespørsel eller direktebestilling til en fornuftig og god pris.

For oss er kvalitet og seriøsitet det viktigste i arbeidet med å sikre fornøyde kunder og gode prosjekter. Dette sikrer vi gjennom systematisk og ryddig arbeid sammen med gode samarbeidspartnere.

For å kunne tilby våre kunder et attraktivt hus- og hyttekonsept inngikk vi et samarbeid med Byggfag HUS høsten 2022. Som Byggfag HUS-forhandler kan vi tilby allsidige arkitekt- og ingeniørtjenester. Helt fra idé- og planleggingsfasen, til fullført prosjekt.

Vi har også egne hus-, hytte-, garasje- og hagehuskataloger, med mange spennende prosjekter til inspirasjon.

Fortell oss gjerne om dine planer, eller spør oss om ditt prosjekt. God fagkunnskap kombinert med solide leverandører og samarbeidspartnere, gjør at vi leverer høy kvalitet i alle ledd.